Facebook Twitter Google Plus Youtube

Din mening er veldig viktig for oss

Undersøkelsen tar 5-7 minutter

Best Western Rewards-medlemmer får 250 poeng som takk for hjelpen


494748
Bestill rum

Rom 1

OK
Min bestilling

Konferanse

Best Western Karl Johan Hotell er en del av konseptet BEST MEETING. Best Meeting konseptet skal kvalitetssikre Best Western sine hotellers konferanseprodukter og gjøre det enkelt for våre gjester å vite hva de kan forvente. 

BEST MEETING minimumsstandard        BEST WESTERN Hotelltilbud       Andre BEST MEETING hoteller

BEST WESTERN KARL JOHAN HOTELL - BYENS BESTE BELIGGENHET GIR DEG EFFEKTIVE MØTER!

Vårt hotell er et naturlig valg for deg som ønsker å arrangere møter i Oslo-området. Mer sentralt enn midt på Karl Johans gate blir det ikke! Fra hotellet er det kort gangavstand til buss, tog, t-bane, trikk, flytog og flybuss. Vår serviceinnstilte konferansevert er alltid tilgjengelig slik at du som arrangør kan være trygg på at du får den oppfølging og assistanse dere måtte trenge i forbindelse med arrangementet. 

Dagpakke 1

Med påsmurte baguetter til lunsj

Inkl, møterom, standard teknisk utstyr, trådløst internett, kaffe/te og isvann, frukt ved ankomst, enkel lunsj med påsmurte baguetter servert på hotellet og kakepause.

Kr 485,-

Send forespørsel til karljohan@bestwestern.no

Foto: matprat.no

Dagpakke 2

Med 2-retters lunsj servert på Café Christiania
 
Inkl, møterom, standard teknisk utstyr, trådløst internett, kaffe/te og isvann, frukt ved ankomst, 2-retters varm lunsj servert på Café Christianina og kakepause på hotellet.

Kr 565,-

Send forespørsel til karljohan@bestwestern.no

Konferanse med møterom

Vi tilbyr spesialpris på overnatting til alle som booker møterom hos oss. Vi er også behjelpelige med restaurantbestillinger.

Har ditt firma flere møter og jevnlig behov for overnatting i Oslo? Kontakt vår salgssjef for tilbud omhotellavtale.
bookingsjef@karljohan.no

Våre møterom

Vi har fem møterom i forskjellige størrelser, det største tar opptil 60 personer i klasseromsoppsett og har tilhørende businesslounge.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2014 Best Western International, Inc. All rights reserved.