Best Western Karl Johan Hotell

For Tina Nordström er frokosten veldig betydningsfull. 
Hennes egne hverdagsfrokostvaner gjenspeiles gjennom hotellfrokosten «Best Breakfast by Tina»

«Før jeg har fått i meg frokosten fungere jeg ikke skikkelig.
Og jeg er veldig følsom for hva jeg spiser på morgningen», sier hun. 

«I dag morges spiste jeg yoghurt med bær og hjemmelagd müsli – det er ikke dumt! Jeg syntes ikke at det behøver å finnes masse forskjellige yoghurt typer
på hotellene, man kan heller smaksette den selv og lage kombinasjoner man liker.»

Derfor er bland annet hjemmelag bærkompott og Müsli en del av frokostkonseptet hennes. Alle smaksatte yoghurter har hun fjernet og med det fjernet en hel del «unødvendige» deler av den tradisjonelle hotellfrokosten. 

«Det handler ikke om hvor mange skåler som står fremme, men hva som er i skålene. På hotellet forventer jeg å få sånt jeg ikke har hjemme; en litt bedre skinke enn den vanlige og et spesielt utvalgt syltetøy.» 

Tina Nordström og hennes kollega Benny Cederberg har laget grunnkonseptet til «Best Breakfast by Tina» men siden Best Western er en hotellkjede med privateide og personlige hoteller kommer ikke frokosten til å se lik ut på alle stedene. 

«Det er ikke meningen at vi skal komme inn og styre alt, men personalet skal bli inspirert og syntes at det er moro – det er en forutsetning for at det skal kunne bli bra.
Men i grunn bygger det på en omtanke for gjesten, og det finns det jo allerede på Best Westerns hoteller» sier hun.

Prøv oppskriftene selv!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse